Zilvervliesrijstschoteltje met rozijnen
Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst met de majoraan gaar.
- Week de rozijnen in water.
- Was ondertussen de groenten en snijd ze in stukjes.
- Kook de groenten, maar niet te lang. Zorg dat ze beetgaar zijn.
- Meng de groenten met de geweekte rozijnen. Garneer het gerecht met de walnoten.
- Voeg naar smaak verse kruiden toe.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
3 stengels Bleekselderij | ||
halve Knolselderij | ||
snufje Majoraan | ||
200 g Rijst (zilvervlies) | ||
Rozemarijn | ||
2 el Rozijnen | ||
Tijm | ||
1 kleine Ui | ||
2 el gehakt Walnoot | ||
1 Winterwortel |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend