Wortel-pastinaaksoep
Bereiding
1. Maak de pastinaak en de wortels schoon en snijd ze in grove stukken.
2. Snijd de uien en knoflook klein. Snijd ook de appel in stukken.
3. Smelt de boter in een soeppan.
4. Voeg nu alle ingrediënten bij de boter. Roer daarna de kruiden mee.
5. Voeg de bouillon toe met 2 laurierblaadjes.
6. Laat de groentes 20 minuten pruttelen.
7. Als de groentes gaar zijn verwijder dan de laurierblaadjes.
8. Pureer de soep met een staafmixer. Doe in iedere soepkom een handvol taugé of wat kiemgroente.
Ingrediënten
Aantal personen: 3 | M | NT |
---|---|---|
1 tl gedroogde komijn- gember- en koriander poeder | ||
1 liter Groentebouillon (zelfgemaakt) | ||
1/2 tl Kaneel | ||
3 tenen Knoflook | ||
1 el Kurkuma | ||
2 Laurierblad | ||
400 g Pastinaak | ||
1/2 rood peper | ||
1 el Roomboter | ||
Taugé | ||
2 Ui | ||
3 Wortel (peen) | ||
1 Zoete aardappel/bataat |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend