Watermeloensap
Bereiding
1. Snijd de watermeloen in kleine stukken en doe het vruchtvlees in een blender.
2. Halveer de citroenen, pers ze uit en voeg het sap bij de meloen.
3. Pureer het mengsel met het sap en 500 ml water en giet het in een grote karaf.
4. Was de munt en voeg toe.
5. Zet het geheel minstens 4 uur in de koelkast, voeg daarna een handvol crushed ice toe en vul aan met het water.
6. Vermeng nog eens goed en giet het sap in kleine glazen.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | K | R | P | |
---|---|---|---|---|
2 Citroen | ||||
1 hand gebroken ijsklontjes (crushed ice) | ||||
handvol Munt | ||||
500 ml Water toegepast in een gerecht | ||||
halve Watermeloen |
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend