Watermeloensalade
Bereiding
1. Halveer de komkommer en schep het zaad eruit.
2. Snijd nu de komkommer in kleine stukjes. En snijd daarna ook de rode ui in ringen of kleine stukjes. Daarna ook de meloen en voeg deze bij de komkommer.
3. Knip het dilleloof fijn.
4. Schep nu alles goed door elkaar in een glazen schaal.
5. Roer de ingrediënten van de saus goed door elkaar. Voeg nu de saus bij het komkommermengsel en laat de smaken even intrekken in de koelkast.
6. Strooi op het bord de walnoten erbij.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend