Volkoren-pastasalade met ananas
Bereiding
- Het water samen met de bouillonpoeder en lavas aan de kook brengen.
- Schil de knolselderij en snijd deze in plakken.
- Wanneer de bouillon kookt, doet u de plakken knolselderij in de bouillon. Laat deze 5 minuten koken, haal vervolgens de plakken eruit en leg ze in koud water.
- Strooi daarna al roerend de volkoren pasta in de bouillon en kook deze al dente (niet te gaar) in de tijd die aangegeven is op de verpakking.
- Vis de lavas uit de bouillon.
- Giet de pasta af en laat deze uitlekken.
- Snijd de knolselderijplakken in dobbelsteentjes, en doe deze bij de pasta.
- Meng de olijfolie erdoor, zodat de pasta niet aan elkaar plakt.
- Laat dit verder afkoelen.
- Schil de mango en de ananas, en snijd ze in kleine stukjes.
- Vervolgens schept u alle ingrediënten en de kruiden door elkaar. Laat alles ongeveer een halfuur afgedekt in de koelkast staan om de smaken te laten intrekken.
- Garneer voor het opdienen de pastasalade met stukjes fruit, bijvoorbeeld wat mango of stukjes ananas.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
250 g Ananas | ||
4 el Bieslook | ||
halve el Groentebouillonpoeder | ||
250 g Knolselderij | ||
1 tl Kurkuma | ||
takje Maggiplant (Lavas) | ||
1 Mango | ||
3 el Olijfolie | ||
250 g Pasta (volkoren) | ||
snufje Peper (zwart) | ||
1,5 lt Water toegepast in een gerecht |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend