Spinazie in citroen botersaus
Bereiding
1. Maak de spinazie schoon. Haal slappe blaadjes weg en spoel goed af. Snijd nu de knoflook in kleine plakjes en smoor deze in de roomboter.
2. Voeg de wilde spinazie toe en smoor het, totdat deze tot de helft van het oorspronkelijke volume geslonken is. Zorg ervoor dat je alles regelmatig omschept.
3. Hak de amandelen en rasp de citroen. Pers daarna het sap van de citroen uit.
4. Voeg het sap en rasp van de citroen toe. Breng op smaak met peper.
5. Schep de groenten in een serveerschaal en garneer met de gehakte amandelen.
Tip : serveer deze spinazie met zilvervliesrijst en zelfgemaakte burger.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend