Spinazie gazpacho met geitenkaas
Bereiding
1. Snijd de komkommer in kleine blokjes en het teentje knoflook in drie of vier stukjes.
2. Mix de komkommer en knoflook samen met een paar handjes verse spinazie en basilicum.
3. Doe er het sap van (om te beginnen) een kwart citroen bij samen met peper én een beetje chilipoeder om het wat meer pit te geven. Voeg naar smaak wat meer citroen of peper toe.
4. Giet de soep in een diep bord of in een schaal en verdeel er nog wat basilicum en komkommer overheen.
5. Brokkel de geitenkaas in de gazpacho en garneer de gazpacho met wat chilivlokken.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend