Sperziebonen met salade
Bereiding
1. Smelt in een grote pan de roomboter en voeg de ui en knoflook toe.
2. Blijf goed roeren en doe dan de sperziebonen met 2 eetlepels water in de pan.
3. Zet een deksel op de pan en laat de sperziebonen in ongeveer een kwartier beetgaar worden.
4. Haal het deksel van de pan en voeg onder voortdurend roeren de spinazie handje voor handje toe tot alle spinazie is geslonken.
5. Voeg nu de kleingesneden tomaatjes toe en maak op smaak met wat verse peper of keltisch zout.
Tip
Ook lekker met wat stukjes paprika en wat verse gember.
Ingrediënten
Aantal personen: 1 | M | NT |
---|---|---|
5 Cherrytomaat | ||
1 fijngesneden teentje Knoflook | ||
1 el Roomboter | ||
150 g Sperzieboon | ||
150 g Spinazie | ||
1 fijngesneden Ui |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend