Spaghetti pompoensoep
Bereiding
1. Snijd de ui en paprika in kleine blokjes. Snijd de pompoen door de helft. Snijd de ene helft in blokjes en de andere helft in halve ringen.
2. Snijd het pepertje fijn. Snijd de tomaten in blokjes.
3. Laat de halve ringen en blokjes pompoen in een voorverwarmde oven (125 graden) ca. 40 minuten garen.
4. Verhit ondertussen in een grote pan de roomboter op een zachte warmtebron en voeg het pepertje, de ui, paprika en pompoenblokjes toe. Roerbak een paar minuten.
5. Voeg tomaten, laurier, water en een klein snufje zout toe en breng aan de kook.
6. Kook ongeveer 15 minuten, totdat de groenten gaar zijn. Verwijder de laurier en voeg de paprikapoeder toe. Pureer met een blender of staafmixer.
7. Haal de pompoenringen uit de oven en trek het vruchtvlees los. Leg wat vruchtvlees in een bord en schenk de soep erbij.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
3 el Diverse kruiden naar smaak | ||
1 Laurierblad | ||
1 Paprika | ||
1 el Paprikapoeder | ||
1 grote spaghetti Pompoen | ||
1 el Roomboter | ||
1 stukje Spaanse peper | ||
400 g Tomaat | ||
1 Ui | ||
750 ml Water toegepast in een gerecht |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend