Soep met pastinaak
Bereiding
- Snijd de pastinaak in dunne plakjes.
- Snijd de witte ui in kleine ringen.
- Plet de knoflook en snijd de gember klein.
- Leg alle ingrediënten in een ovenschaal en besprenkel deze met de olie.
- Leg de takjes rozemarijn bij de groentes.
- Verwarm de oven op 160 graden.
- Schuif de schaal in de voorverwarmde oven en laat dit in 20 minuten iets gaar worden.
- Haal de schaal uit de oven en giet alles in een soeppan.
- Voeg 4 dl water toe en laat alles even gaar worden. Zet dan de staafmixer erop tot er een gladde soep ontstaat.
- Pureer tot slot de avocado mee, zodat de soep lekker romig wordt.
Lekker met verse dille of bieslook
Ook champignons of een paar verse asperges smaken lekker in deze soep! In plaats van een avocado kan je ook haverroom gebruiken.Ingrediënten
Aantal personen: 3 | M | NT |
---|---|---|
1 Avocado | ||
plakje Gember | ||
2 tenen Knoflook | ||
3 el Olijfolie | ||
400 g Pastinaak | ||
Peper (zwart) | ||
2 takjes Rozemarijn | ||
stukje Spaanse peper | ||
1 grote witte Ui | ||
4 dl Water toegepast in een gerecht |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend