Smoothie van vlierbessen
Bereiding
Vlierbessensap
- Breng het water aan de kook.
- 3 Voeg de vlierbessen en fijngesneden abrikozen toe en breng het water weer aan de kook.
- Laat de vlierbessen 15 minuten koken totdat de bessen zacht zijn. Zeef het sap met een zeefdoek.
- Doe het vlierbessensap weer terug in de pan
- Kook het sap nog 5 minuten totdat het mengsel iets dikker word.
- Voeg het citroensap toe en laat het sap 1 minuutje koken.
- Schenk het sap in een fles, laat afkoelen en bewaar in de koelkast.
Smoothie
1. Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot en gladde smoothie.
2. Verdeel de smoothie over 2 glazen.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend