Salade met zwarte bes
Bereiding
- Snijd de witlof en veldsla klein en garneer op een bordje.
- Snijd 1 sinaasappel in dunne plakjes. Voeg daarna de geitenkaas, walnoten en blauwe bessen toe.
- Snijd de basilicumkiemen fijn.
- Pers de halve citroen en de andere sinaasappel uit. Doe het sap in een kommetje.
- Voeg de olie, chilipoeder en gemberpoeder toe en tot slot de fijngesneden kiemen. Laat de smaken een uurtje intrekken en giet de dressing over de salade.
Ingrediënten
Aantal personen: 1 | M | NT |
---|---|---|
handvol basilicumkiemen | ||
1 Bosui | ||
mespunt Chilipoeder | ||
halve uitgeperste Citroen | ||
mespunt Gemberpoeder | ||
2 plakjes Kaas (jong, geitenmelk) | ||
2 el Pompoenpittenolie | ||
2 Sinaasappel | ||
handvol Veldsla | ||
6 of meer Walnoot | ||
1 struikje Witlof | ||
handvol Zwarte bes |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend