Salade met rettich
Bereiding
Maak de rettich schoon. Maak ‘noodles’ van de rettich met spiralizer of mandoline.
Rasp de schil van de citroen. En was de waterkers.
Klop de biogarde, geraspte knoflook, citroenrasp en sap voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper.
Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bieslook fijn.
Meng de rettichspaghetti met de waterkersblaadjes, avocado, bieslook en dressing.
Hak de walnoten grof en bestrooi de salade ermee.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend