Rijst met spinazie en champignons
Bereiding
1. Kook de rijst gaar. Snijd de paprika en tomaat in kleine stukjes.
2. Smoor de groenten – behalve de champignons en de spinazie – zachtjes gaar in de olie.
3. Voeg daarna de champignons toe met de kruiden en doe op het laatst de spinazie erbij.
4. Doe de rijst in een schaaltje en laat afkoelen.
5. Serveer de rijst samen met de gare groentemix op het bord, schep op het laatst wat fijngehakte walnoten eroverheen.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
75 g champignons | ||
2 tl Chilipoeder | ||
2 tenen knoflook | ||
2 tl Kurkuma | ||
mespunt Mierikswortel | ||
2 el Olijfolie | ||
175 g Paprika | ||
1 tl Paprikapoeder | ||
200 g Rijst (zilvervlies) | ||
50 g baby Spinazie | ||
100 g kleine Tomaat | ||
8 Walnoot |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend