Quinoa met groenten en cashewnoten
Bereiding
– Was de quinoa in een zeef en breng in het water aan de kook. Laat nog 15 minuten zachtjes doorkoken.
– Kook of stoom de gesneden groenten in 10 minuten beetgaar.
– Giet de quinoa en de groenten af en meng door elkaar.
– Voeg tomaatjes, peterselie, koriander citroensap en cashewnoten toe en meng nogmaals door elkaar.
– Serveer in een diep bord of kom op enkele blaadjes sla.
Recept overgenomen uit Het Wereld dieet
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
1 el Cashewnoot | ||
1 el sap Citroen | ||
1 el fijngesneden Gedroogde tomaten (niet in olie) | ||
200 g Gemengde groente (paprika, broccoli, ui, wortel etc) | ||
1 el blad, gesneden Koriander | ||
1 eetl blad, gesneden Peterselie | ||
150 g Quinoa | ||
enkele blaadjes Sla | ||
300 ml Water toegepast in een gerecht |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend