Pittige kool met ananas
Bereiding
- Snijd de kool, pepertje en uien ragfijn.
- Smoor de roomboter in een pan en voeg de uien en pepertje toe.
- Blijf goed roeren en voeg nu de kool toe. Smoor het geheel in ongeveer 20 minuten gaar.
- Snijd de plakken ananas in kleine stukjes – ook de harde kern – voeg dit samen met de rozijnen toe aan de kool.
- Voeg op het laatste moment de kruiden toe en meng het geheel goed.
- Laat alles lekker nog even stoven.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
2 plakken Ananas | ||
1 tl Chinese 5 spice kruiden | ||
2 tl Curry Madras (zonder zout) | ||
4 tl Roomboter | ||
50 g Rozijnen | ||
1 Spaanse peper | ||
2 Ui (rode) | ||
halve Witte kool |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend