Pesto van radijsloof
Bereiding
- Was het bosje loof om al het zand te verwijderen.
- Doe het loof, de pijnboompitten, knoflook en kaas samen met 3 eetlepels olijfolie in een keukenmachine en maal tot een fijne pesto. (Mocht de pesto erg droog zijn, voeg dan nog een extra eetlepel olijfolie toe.)
- Breng de pesto op smaak met wat peper.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
40 g Kaas (jong, geitenmelk) | ||
1 teen Knoflook | ||
1 Loof van een bosje radijzen | ||
Peper (zwart) | ||
25 g Pijnboompit |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend