Pesto van radijsloof
Bereiding
- Was het bosje loof om al het zand te verwijderen.
- Doe het loof, de pijnboompitten, knoflook en kaas samen met 3 eetlepels olijfolie in een keukenmachine en maal tot een fijne pesto. (Mocht de pesto erg droog zijn, voeg dan nog een extra eetlepel olijfolie toe.)
- Breng de pesto op smaak met wat peper.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | K | R | P | |
---|---|---|---|---|
40 g Kaas (jong, geitenmelk) | ||||
1 teen Knoflook | ||||
1 Loof van een bosje radijzen | ||||
Peper (zwart) | ||||
25 g Pijnboompit |
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend