Perenbootjes
Bereiding
- Halveer de peren in de lengte en verwijder het klokhuis.
- Verwarm de oven voor op 100 graden
- Leg de peren in de ovenschaal en verdeel de geitenkaas over de peren
- Zet de ovenschaal in de oven voor 30 minuten
- Hak de tijm fijn
- Meng de olijfolie, citroensap, honing, thijm &zwarte peper tot een dressing.
- Snij de witlof in fijne reepjes
- Verdeel de witlof over de borden en leg op elk bord twee halve peertjes en besprenkel met de dressing en de gehakte abrikozen.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
1 handje fijngehakt, ongezwaveld Abrikoos | ||
2 el sap Citroen | ||
1 el Honing | ||
100 g Kaas (jong, geitenmelk) | ||
1 el Olijfolie | ||
4 Peer | ||
Peper (zwart) | ||
snufje Tijm | ||
8 Walnoot | ||
2 stronkjes Witlof |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend