Meloensalade met postelein
Bereiding
1. Snijd de watermeloen in parten en snijd dan de schil eraf. Maak plakken van ongeveer 1 centimeter en snijd er daarna blokjes van.
2. Was de postelein en leg deze in een grote schaal. Doe de watermeloen erbij en hussel door elkaar.
3. Brokkel de geitenkaas over de salade en strooi tot slot de pompoenpitten eroverheen. Scheur de blaadjes munt en strooi deze over de salade.
4. Meng het sap van de citroen met de lijnzaad en zwarte peper en giet over de salade.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
1 Citroen | ||
50 g Kaas (jong, geitenmelk) | ||
1 el Lijnzaad | ||
10 blaadjes verse Munt | ||
naar smaak peper | ||
3 el Pompoenpit | ||
75 g Postelein | ||
halve Watermeloen |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend