Lunchbroodje
Bereiding
- Leg de sneeën volkorenbrood op twee borden.
- Doe de ricotta en alle overige ingrediënten in keukenmachine of blender. Maak er smeuïge massa van.
- Is het mengsel te dun, doe er dan nog wat vlozaad of agar-agar bij.
- Besmeer de boterhammen met de zoete ricotta.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
handvol verse Abrikoos | ||
4 el Biogarde | ||
4 dunne sneeën Brood (volkoren) | ||
handvol Moerbei | ||
200 g Ricotta | ||
1 tl Vlozaad |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend