Lunchbroodje
Bereiding
- Leg de sneeën volkorenbrood op twee borden.
- Doe de ricotta en alle overige ingrediënten in keukenmachine of blender. Maak er smeuïge massa van.
- Is het mengsel te dun, doe er dan nog wat vlozaad of agar-agar bij.
- Besmeer de boterhammen met de zoete ricotta.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | K | R | P | |
---|---|---|---|---|
handvol verse Abrikoos | ||||
4 el Biogarde | ||||
4 dunne sneeën Brood (volkoren) | ||||
handvol Moerbei | ||||
200 g Ricotta | ||||
1 tl Vlozaad |
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend