Koude bietensoep
Bereiding
1. Rasp de rode bieten en de komkommer en doe dit in een grote kom.
2. Voeg hier de kefir aan toe.
3. Breng de soep vervolgens goed op smaak met zout en peper. Roer er het citroensap doorheen en de helft van de fijngehakte dille.
4. Dek de kom af met plasticfolie en zet in de koelkast. Minstens 4 uur, maar het liefst een hele nacht.
5. Serveer de soep in mooie kommen en garneer met wat fijngehakte dille.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
2 el sap Citroen | ||
bosje, fijngehakte Dille | ||
5 dl Kefir (melk) | ||
1 Komkommer | ||
Olijfolie | ||
Peper (zwart) | ||
3 middelgrote gekookte Rode biet |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend