Koude bietensoep
Bereiding
- Rasp de rode bieten en de komkommer en doe dit in een grote kom.
- Voeg hier de kefir aan toe.
- Breng de soep vervolgens op smaak met peper. Roer er het citroensap doorheen en de helft van de fijngehakte dille.
- Dek de kom af met plasticfolie en zet in de koelkast. Minstens 4 uur, maar het liefst een hele nacht.
- Serveer de soep in mooie kommen en garneer met wat fijngehakte dille.
Ingrediƫnten
Aantal personen: 4 | K | R | P | |
---|---|---|---|---|
2 el uitgeperst Citroen | ||||
1 bosje, fijngehakt Dille | ||||
5 dl Kefir (melk) | ||||
1 Komkommer | ||||
Olijfolie | ||||
Peper (zwart) | ||||
3 (gekookt) Rode biet |
Wat betekenen de bolletjes?
K = Kanker R = Kanker in remissie P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend