Koude bietensoep
Bereiding
- Rasp de rode bieten en de komkommer en doe dit in een grote kom.
- Voeg hier de kefir aan toe.
- Breng de soep vervolgens op smaak met peper. Roer er het citroensap doorheen en de helft van de fijngehakte dille.
- Dek de kom af met plasticfolie en zet in de koelkast. Minstens 4 uur, maar het liefst een hele nacht.
- Serveer de soep in mooie kommen en garneer met wat fijngehakte dille.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
2 el uitgeperst Citroen | ||
1 bosje, fijngehakt Dille | ||
5 dl Kefir (melk) | ||
1 Komkommer | ||
Olijfolie | ||
Peper (zwart) | ||
3 (gekookt) Rode biet |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend