Komkommerspread
Bereiding
1 Was de (halve) komkommer goed schoon onder de kraan en haal hem dan door een grove rasp.
2 Laat de geraspte komkommer in een zeef uitlekken en druk het resterende vocht er met een lepel of schone handen uit.
3 Meng de biogarde met de geitenkaas.
4 Snijd de kruiden fijn en meng deze met de komkommer en een snufje peper.
5 Lekker op moermanbrood met wat kiemen. Of heerlijk als dip bij groenten.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
10 g blaadjes Basilicum | ||
100 g Biogarde | ||
halve Citroen | ||
10 g Dille | ||
100 gram Kaas (jong, geitenmelk) | ||
halve Komkommer | ||
snuf Peper (zwart) |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend