Knolselderijsoep met knoflook
Bereiding
1. Schil de knolselderij en snijd deze in stukken.
2. Snipper de ui.
3. Verwarm de roomboter en fruit de ui tot deze glazig ziet.
4. Voeg de knolselderij en bouillon toe. Zorg dat de knolselderij net onder staat.
5. Breng aan de kook en laat 20 minuten koken.
6. Voeg na 20 minuten de gefermenteerde knoflooktenen toe en pureer de soep tot een gladde soep.
7. Breng de soep op smaak met de nootmuskaat en peper.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
Groentebouillon (zelfgemaakt) | ||
6 tenen gefermenteerde Knoflook | ||
1 Knolselderij | ||
snuf Nootmuskaat | ||
Peper (zwart) | ||
20 g Roomboter | ||
1 Ui |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend