Knolselderij stamppot
Bereiding
1. Was en schil de knolselderij en zoete aardappel en snijd ze in grove stukken. Kook de groenten in 20 à 25 minuten gaar.
2. Smoor in een klontje roomboter de gesneden prei en rode paprika tot de paprika zacht is.
3. Giet de knolselderij en zoete aardappel af en maak er puree van met een stamper. Voeg de mosterd, biogarde en geitenkaas toe en roer het geheel tot een smeuïge puree.
4. Schep de gebakken groenten bij de puree in de pan. Schep alles goed om en breng de stamppot op smaak met peper.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
125 g Biogarde | ||
100 geraspte Kaas (jong, geitenmelk) | ||
250 g Knolselderij | ||
1 el Mosterd | ||
1 rode, in blokjes gesneden Paprika | ||
Peper (zwart) | ||
300 g Prei | ||
250 g Zoete aardappel/bataat |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend