Kiwi-Desserttaart
Bereiding
- Snijd de abrikozen in kleinere stukjes en doe deze in een keukenmachine. Voeg hier de amandelen, de gesmolten roomboter en het citroensap aan toe.
- Meng in de keukenmachine tot een ‘deeg’.
- Bekleed een cakevorm in de lengte met bakpapier.
- Verdeel het deeg over de bodem tot een gladde laag en laat dit in de koelkast opstijven.
- Schil 1 kiwi en snijd deze in stukjes, pureer deze samen met het vlozaad en de biogarde tot een gladde mousse.
- Schenk de mousse in de cake vorm en laat de ‘cake’ minstens een uur opstijven in de koelkast.
- Schil de overige twee kiwi’s en snij deze in dunne plakken. Garneer hiermee de ‘cake’ net voor het serveren.
Ingrediënten
Aantal personen: 6 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend