Kakicake
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet de springvorm (20cm) in en bekleed met bakpapier.
2. Was en schil de kakivruchten en snijd in hele dunne plakjes. Snijd de abrikozen in stukjes en pureer fijn met de havermelk en 1/3 van de gesneden kakivrucht.
3. Meng de boter, abrikozenpuree en kaneel in een kom. Meng tot het mengsel luchtig is.
4. Voeg de bloem, bakpoeder, citroensap, chiazaad toe. Meng weer door.
5. Giet het deeg in de springvorm.
6. Beleg de bovenkant met de rest van het kakifruit.
7. Bak de cake in 1,5 uur gaar in de oven.
Ingrediënten
Aantal personen: 12 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend