Huisgemaakte mosterd
Bereiding
1. Doe het mosterdzaad, de azijn, kerrie en eventueel de honing in een keukenmachine en mix totdat je mosterd hebt.
2. Breng op smaak met peper en zout.
3. Maak een glazen pot heel goed schoon (liefst even uitkoken) en vul deze met de mosterd.
4. Bewaar de mosterd in de koelkast. Je kunt ‘m een aantal weken bewaren, mits de pot goed schoon is.
Ingrediënten
Aantal personen: 1 | M | NT |
---|---|---|
300 ml appelciderazijn | ||
2 el Honing | ||
1 tl Kerrie | ||
150 g Mosterdzaad | ||
Peper (zwart) | ||
Zout (keltisch zeezout en himalayazout) |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend