Groentenbouillon
Bereiding
Zet de pan met water en alle groentes op een lage warmtebron.
Laat de groentes 6 uur zachtjes trekken.
Schep de groentes uit het water. Nu is er een heerlijke krachtige bouillon ontstaan.
Bewaar de bouillon in de koelkast en drink iedere dag een beker met deze bouillon. Doe er iedere dag (andere) kiemen doorheen. Broccolikiemen, alfalfa-, prei of fijn gesneden waterkers.
Ingrediënten
Aantal personen: 3 | M | NT |
---|---|---|
2 stengels Bleekselderij | ||
2 cm Gember | ||
2 tenen Knoflook | ||
1 bosje Kruiden uit de tuin (bv thijm, lavas) | ||
1 Pastinaak | ||
half bosje Peterselie | ||
1 Prei | ||
2 cm Spaanse peper | ||
2 Ui (rode) | ||
1 Venkel | ||
anderhalve l Water toegepast in een gerecht | ||
1 grote Wortel (peen) |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend