Grauwe erwten salade
Bereiding
1. Maak de knoflook, gember en groenten schoon. Hak knoflook en gember fijn. Snipper de ui en paprika. Snijd de basilicum in reepjes.
2. Breng water voor de grauwe erwten aan de kook. Ze moeten ongeveer 5 tot 10 minuten koken om gaar te worden. Proef daarom tussendoor een keer tot je ze gaar genoeg vindt en giet ze dan af.
3. Smelt de roomboter in de pan en fruit hierin de ui en paprika, samen met de knoflook en gember.
4. Meng de grauwe erwten met het ui-paprikamengsel en breng op smaak met peper.
5. Serveer ze met de verse basilicum en een klont roomboter. Smakelijk!
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend