Grauwe erwten goulash soep
Bereiding
1. Maak de groente schoon.
2. Snijd de bleekselderij in smalle repen. Snijd de ui en de knoflook klein. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes.
3. Fruit de bleekselderij, de ui en de knoflook in de olie glazig.
4. Smoor de paprika en tomaat kort mee.
5. Voeg de bouillon toe en breng dit aan de kook. Kook de soep 10 minuten.
6. Spoel de grauwe erwten af. Roer de erwten door de soep en warm dit goed door.
7. Maak de soep op smaak met wat tijm of bonenkruid en eventueel wat chilipoeder.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend