Gewokte chinese kool
Bereiding
1. Snijd de Chinese kool in reepjes.
2. Voeg een klontje boter toe aan de pan en smoor de Chinese kool tot de kool geslonken is.
3. Voeg de appelblokjes toe en bak deze even mee. Voeg er dan een 1 eetlepel kerrie aan toe en roer het geheel goed door. Voeg de chilivlokken toe en breng de kool op smaak met zout en peper.
4. Verdeel de kool over de borden en strooi de geschaafde amandelen en verse peterselie eroverheen.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
1 el geschaafde amandelen | ||
2 Appel | ||
1 Chinese kool | ||
(optioneel) 1 tl Gedroogde chilivlokken | ||
1 el kerriepoeder | ||
Peper (zwart) | ||
1 el vers gehakte Peterselie | ||
1 el Roomboter |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend