Gevulde cherrytomaatjes
Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst zoals aangegeven staat op de verpakking en laat dit na afgieten afkoelen.
- Snijd de paprika in dunne reepjes van ongeveer 5 mm dik en snijd deze daarna in kleine blokjes.
- Meng de afgekoelde rijst met paprikablokjes, citroensap, olijfolie, basilicum en peper door elkaar.
- Snijd de bovenkant van de cherrytomaatjes en verwijder met een theelepeltje de zaadjes.
- Vul de cherrytomaatjes met het rijstmengsel.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
beetje, fijngehakt Basilicum | ||
250 g Cherrytomaat | ||
1 el sap Citroen | ||
1 el Olijfolie | ||
kwart Paprika | ||
Peper (zwart) | ||
100 g Rijst (zilvervlies) |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend