Gemengde salade met bloemkool en avocado
Bereiding
- Snipper de ui. Was de bloemkool en verdeel deze in kleine roosjes.
- Verhit de olijfolie in een hapjespan en smoor de bloemkool daarin.
- Laat het afkoelen en doe de citroensap, dille, dragon en ui erbij.
- Was de krulsla, waterkers en de witlof en verdeel deze in vrij grove stukken.
- Snijd de tomaatjes in tweeën.
- Rasp de wortel en snijd deze in plakjes.
- Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in partjes.
- Meng de avocado daarna direct met de bloemkool.
- Meng de rest van de ingrediënten door elkaar en de salade is klaar om te serveren.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend