Frisse rauwkostsalade
Bereiding
- Maak eerst de dressing van 1 uitgeperste citroen met 1 eetlepel honing.
- Schil de venkelknol (of de koolrabi). Als u een venkelknol gebruikt, dan ook het hart verwijderen. Snijd de knol of koolrabi heel fijn of gebruik een rasp.
- Vermeng het direct met de dressing, ook om verkleuren te voorkomen.
- Snijd daarna alle overige ingrediënten vrij klein. Rasp bij voorkeur de appel en de wortel.
- Vermeng alles met elkaar en serveer de salade direct.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | K | R | P |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend