Crackers
Bereiding
1. Doe alle droge ingrediënten bij elkaar in een grote kom.
2. Voeg het water toe, schep alles goed door elkaar en laat 20 minuten staan.
3. Verwarm de oven voor op 120 graden en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
4. Verdeel het beslag gelijkmatig over het bakpapier. Het beste werkt met een extra vel bakpapier bovenop en vervolgens met een deegroller gelijkmatig uitrollen.
5. Bak de crackers voor 30 minuten in de oven.
6. Snij de crackers in de gewenste vorm en laat ze daarna afkoelen.
Lekker met wat hüttenkäse en geblancheerde asperges.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
halve tl Italiaanse kruiden | ||
150 g gebroken Lijnzaad | ||
30 g Sesamzaad | ||
200 ml Water toegepast in een gerecht | ||
100 g Zonnebloempit | ||
snufje Zout (keltisch zeezout en himalayazout) |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend