Broccolikoekjes
Bereiding
- Was de broccoli goed en snijd deze in stukjes.
- Kook de broccoli in water met zout en laat afkoelen.
- Snijd de knoflook en de ui in kleine stukjes.
- Verwijder de zaadjes uit de rode peper en hak de peper fijn.
- Maak een beslag van de eieren, melk, kaas, quinoameel, zout en peper.
- Doe alles bij elkaar. Voeg eventueel nog bieslook of koriander toe.
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de koekjes in ongeveer 2 minuten goudbruin. Serveer ze warm of koud.
Recept ontleend aan kookboek Good Food
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
klein handje Bieslook | ||
1 hele Broccoli | ||
2 Ei (kip) | ||
100 g Kaas (jong, geitenmelk) | ||
1 teen Knoflook | ||
60 ml Melk | ||
Olijfolie | ||
Peper (zwart) | ||
15 el Quinoameel | ||
halve Spaanse peper | ||
1 Ui |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend