Bouquet Garni
Bereiding
- Zet een pan met 1 liter water op laag vuur.
- Snijd de winterwortel, prei, knolselderij, lavas, ui en evt. de knoflook in stukjes.
- Voeg de groentes en kruiden toe en laat het geheel een uur doorkoken.
- Haal de kruiden e.d. eruit met een schuimspaan of zeef, zodat er een heldere bouillon overblijft.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|---|---|
3 tenen Knoflook | ||
kwart Knolselderij | ||
1 Laurierblad | ||
4 stelen Maggiplant (Lavas) | ||
5 stelen Peterselie | ||
kwart Prei | ||
takje Rozemarijn | ||
2 takjes Tijm | ||
1 kleine Ui | ||
1 lt Water toegepast in een gerecht | ||
1 Winterwortel |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend