Boerenkoolsalade
Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 160C.
2. Schil de pompoen en snijd in kleine blokjes.
3. Hak de knoflook pijn en meng met 1 eetlepel olijfolie, chilipoeder en een snufje zout.
4. Meng met de blokjes pompoen en verdeel over een bakplaat. Bak gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
5. Meng voor de dressing de overige eetlepels olijfolie met het citroensap, de honing en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
6. Verdeel de boerenkool over twee borden, verdeel hier de pompoenblokjes, granaatappelpitjes, walnoten en dressing overheen.
Tip: Je kunt de boerenkool ook eerst even kort koken.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend