Boerenkoolsalade
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160C.
- Schil de pompoen en snijd in kleine blokjes.
- Hak de knoflook pijn en meng met 1 eetlepel olijfolie, chilipoeder en een snufje zout.
- Meng met de blokjes pompoen en verdeel over een bakplaat. Bak gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Meng voor de dressing de overige eetlepels olijfolie met het citroensap, de honing en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de boerenkool over twee borden, verdeel hier de pompoenblokjes, granaatappelpitjes, walnoten en dressing overheen.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend