Boerenkoolsalade
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160C.
- Schil de pompoen en snijd in kleine blokjes.
- Hak de knoflook pijn en meng met 1 eetlepel olijfolie, chilipoeder en een snufje zout.
- Meng met de blokjes pompoen en verdeel over een bakplaat. Bak gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Meng voor de dressing de overige eetlepels olijfolie met het citroensap, de honing en de mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de boerenkool over twee borden, verdeel hier de pompoenblokjes, granaatappelpitjes, walnoten en dressing overheen.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | K | R | P |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend