Boekweitrepen
Bereiding
- Maal de helft van de boekweit fijn in een keukenmachine.
- Verwarm de boter op laag vuur.
- Pureer de abrikozen, boter en kaneel tot een fijne puree.
- Voeg de gemalen boekweit en de havermout toe en pureer voor nog een paar seconden.
- Haal het mengsel uit de keukenmachine en meng de overgebleven hele boekweit korrels door het mengsel.
- Bekleed een kleine bakplaat met wat bakpapier en verdeel hierover het mengsel. En laat het opstijven in de koelkast
- Snijd in 6 stukken.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | K | R | P |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
De bolletjes geven aan of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen de MMV-Voedingsrichtlijnen of juist niet.
K = bij kanker,
R = bij kanker in remissie
P = ter preventie van kanker
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend