Boekweitrepen
Bereiding
- Maal de helft van de boekweit fijn in een keukenmachine.
- Verwarm de boter op laag vuur.
- Pureer de abrikozen, boter en kaneel tot een fijne puree.
- Voeg de gemalen boekweit en de havermout toe en pureer voor nog een paar seconden.
- Haal het mengsel uit de keukenmachine en meng de overgebleven hele boekweit korrels door het mengsel.
- Bekleed een kleine bakplaat met wat bakpapier en verdeel hierover het mengsel. En laat het opstijven in de koelkast
- Snijd in 6 stukken.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend