Biogarde-appeltoetje
Bereiding
- Schil de appel en verdeel deze in vier partjes. Snijd de partjes vervolgens in schijfjes
- Laat de roomboter smelten en verwarm appelschijfjes zachtjes ca. 1 minuut.
- Hak de walnoten in stukjes en voeg deze bij de appelschijfjes. Laat het geheel nog een halve minuut verwarmen.
- Haal de pan van het vuur en voeg de honing bij het mengsel.
- Verdeel de biogarde over 4 schaaltjes en verdeel daarna het warme appelmengsel over de schaaltjes.
- Wacht niet te lang met serveren.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend