Baba Ganoush
Bereiding
- Was de aubergine en snijd deze in blokjes.
- Smoor de aubergine in een beetje olijfolie op een zachte warmtebron gedurende circa 20 minuten gaar.
- Wanneer de aubergine gegaard is haal je de groente uit de pan. Hak het mengsel daarna fijn en doe het in een schaal.
- Voeg de komijn en het citroensap toe. Hak de knoflook fijn en meng dit door de aubergine dip.
Breng de baba ganoush op smaak met peper en serveer het met moermanbrood en een beetje biogarde.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend