Aubergine-tomatenstoof
Bereiding
1. Snipper de ui en knoflook en rode peper (in piepkleine stukjes) en smoor dit in twee eetlepels olijfolie of roomboter.
2. Snijd de aubergine in stukjes/blokjes. Doe het citroensap erdoor om verkleuren te voorkomen en de smaak te verrijken.
3. Doe dit bij het knoflook-ui-rode pepermengsel en laat het garen. Niet teveel roeren, zodat het geheel er mooi uit blijft zien. Dan de kruiden erbij en daarna de in blokjes gesneden tomaten.
.
Tip: Peultjes of verse erwtjes zijn erg lekker bij dit gerecht!
Ingrediënten
Aantal personen: 3 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend