Komkommer ijsjes
Bereiding
1 Maak voldoende plaats in de vriezer voor de ijsjesvorm (of gebruik een bekertje met een houten spateltje).
2 Was de komkommer en snijd deze grof.
3 Pers de limoenen uit, je hebt ongeveer 75 ml nodig.
4 Haal de muntblaadjes van de takjes.
5 Doe onderin de kom van de blender eerst een scheutje water (ongeveer 50 ml). Dan de komkommer, het limoensap, de muntblaadjes en de honing.
6 Roer door, verdeel de gepureerde komkommer over de ijsjesvorm en steek de stokjes erin.
7 Zet minstens 4 uur in de vriezer.
Ingrediënten
Aantal personen: 12 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend