Appel-Gembersap
Bereiding
1. Snijd de limoen in dunne schijfjes, de appel in stukjes, en de gember in plakjes.
2. Pers de appel met de gember tot een sap. Dit kan met de sap centrifuge. Heb je deze niet? Blender het dan super fijn en laat het in een grove zeef uitlekken.
3. Warm het appel-gembersap langzaam op. Voeg de limoen, het kaneelstokje en de kruidnagels toe.
4. Laat ± 15 minuten op een zacht vuur trekken.
5. Serveer in (bijvoorbeeld) Glühweinglaasjes en garneer met de limoenschijfjes.
Ingrediënten
Aantal personen: 4 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend