Zelfgemaakte kruidenboter
Bereiding
Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is. Roer de roomboter los in een kom. Hak de kruiden helemaal fijn en pers het teentje knoflook uit.
Roer dit samen met de citroensap door de boter totdat alles goed vermengd is.
Neem een stuk huishoudfolie en spreid dit uit op het aanrecht. Schep hier de kruidenboter op en vouw het huishoudfolie dicht.
Rol daarna met je handen de kruidenboter uit tot een dikke worst die overal dezelfde dikte heeft. Draai daarna de uiteindes dicht en leg de kruidenboter zo in de koelkast om op te stijven.
Als de kruidenboter goed koud is, kun je er mooie plakken van snijden die je kunt serveren tijdens het ontbijt, een brunch of bij de borrel.
Ingrediënten
Aantal personen: 10 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend