Haversalade
Bereiding
- Zet de ongekookte haver een nacht in het water.
- Maak de sperziebonen schoon en stoom ze in een stoofpan gaar in ca. 15 minuten.
- Snijd de uien en knoflook klein en bak ze op een laag vuur iets aan.
- Rooster de gekookte haver op een laag vuur met wat kurkuma.
- Voeg nu de haver, uien en knoflook bij de sperziebonen en voeg de rest van de kurkuma en de 5-kruidenpoeder toe.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|---|---|
2 tl Chinese 5 spice kruiden | ||
250 g gekookt Haver | ||
3 tenen Knoflook | ||
1 el Kurkuma | ||
1 el Roomboter | ||
1 pond Sperzieboon | ||
3 Ui (rode) |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend