Volkorenbrood met komkommersalsa
Bereiding
- Snijd de komkommer in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
- Maak de paprika schoon en snijd deze ook in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
- Snijd de olijven in stukjes.
- Doe de biogarde yoghurt in een kom. Voeg daar de komkommer, paprika, olijven, dille/oregano en citroensap aan toe. Doe daar naar smaak een snufje peper bij en meng dit alles goed door elkaar.
- Snijd ondertussen vier sneeën volkorenbrood van zo’n 1 centimeter dikte, dus twee sneeën per persoon.
- Besmeer het brood met een dun laagje hüttenkäse en schep daarbovenop wat van de komkommersalsa.
- Leg ten slotte de andere snee brood erbovenop. Prik er eventueel een cocktailprikker in om te zorgen dat de sneeën op elkaar blijven liggen.
Ingrediënten
Aantal personen: 2 | M | NT |
---|
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend