Hartige taart met broccoli en venkel
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 °C.
- Vet de springvorm in met vergine olijfolie. Doe het deeg in de ingevette springvorm. Maak een niet te dikke bodem en rand, en druk deze aan met schone handen.
- Snijd alle groenten heel fijn, doe alles bij elkaar en voeg de kruiden toe. Knip wat verse bieslook en selderij als laatste bij het groentemengsel.
- Doe het mengsel als vulling in de springvorm.
- Strooi er de geraspte jonge kaas overheen.
- Bak de hartige taart in het midden van de oven gedurende een half uur gaar.
Ingrediënten
Aantal personen: 6 | M | NT |
---|---|---|
Bieslook | ||
stuk Broccoli | ||
halve Courgette | ||
Deeg van het recept voor volkorenbrood | ||
150 g geraspt Kaas (jong, koemelk) | ||
2 tenen Knoflook | ||
halve Koolrabi | ||
poeder Kurkuma | ||
Peper (zwart) | ||
Selderij | ||
2 Ui | ||
halve Venkel |
Wat betekenen de bolletjes?
Bij de recepten ziet u in één oogopslag of een voedingsmiddel is toegestaan of wordt aanbevolen binnen het (klassieke)
Moermandieet
of de
niet-toxische tumor therapie (NTTT)
- Toegestaan
- Aanbevolen
- Incidenteel toegestaan
- Niet toegestaan
- Onbekend